Felhívás Adománygyűjtésre / Apel Donații

HU /
Felhívás adomány gyűjtésre!

Azon gondolkodsz, hogy mit kezdj magaddal a karantén idején? Unatkozol? Takarítasz? A holmidat pakolgatod jobbra – balra?
Eljött a te időd! Tedd hasznossá magad! Adományozz!

A korona vírus járványra tekintve adomány gyűjtést szervezünk a nagyon szegény családok részére. Úgy gondoljuk, hogy ebben az ellehetetlenített helyzetben, azok a családok, akik eddig is nagyon nehéz körülmények között éltek, most még inkább segítségre szorulnak a harmincnapos meghosszabbított karantén miatt.

Mutassunk példát azzal, hogy az összegyűjtött adományokat tisztán, rendbe rakva, összehajtva és összecsomagolva juttassuk el a szegényeknek. Legyen ez például ruha, játék, hasznos házkörüli cikkek, konyhai eszközök, szappan, folyékony szappan stb.

Ha élelmet is adományoznál, mint például rizst, krumplit, lisztet, olajat, ecetet, laskát stb. kérjük külön csomagolják a használt tárgyaktól. Célunk, hogy a hátrányos őrkői családokhoz eljutassuk az adományokat!

Kérjük közöljétek a lakcímet, ahonnan adományznál. A csomagokért házhoz megyünk! Adományozni 23-a estig lehet. Facebookon a Manus és a Lármafa oldalán lehet felvenni velünk a kapcsolatot, valamint a következő telefonszámokon: 0748795409 és 0740477190.

Ha tudtok más nehéz helyzetben lévő családokról jelezzétek nekünk!

Köszönjük!


RO /
Apel pentru donatii !!

Te gandesti ce sa faci in timpul carantinei sa te simti mai folositor? Te plictisesti? Faci des curatienie acasa? Iti pui hainele vechi dintr-un un loc in altul? A venit timpul tau! Doneaza din lucrurile tale de care nu ai nevoie.

Avand in vedere situatia creata de corona virus, organizam o campanie de donatii, pentru a ajuta cateva dintre familiile cele mai sarace care, din cauza prelungirii perioadei de carantina, au nevoie de mai mult ajutor ca pana acum.

La impachetare, sa ne dam silinta sa separam categoriile lucrurilor donate, in pachete separate. Fie ca sunt haine, jucarii, produse casnice si de igiena de orice fel, sapun, unelte de bucatarie, etc.

Daca donezi suplimente de mancare ca de exemplu orez, cartofi, ulei, otet, macaroane, etc. te rugam, deci, sa le separi de celalalte obiecte pe care le donezi. Scopul nostru este ca aceste pachete sa fie impartite familiilor dezavantate din Örkő.

Trebuie doar sa ne anunti, venim noi la adresa si ridicam pachetele de la Dvs. Donatiile se pot face pana 23 aprilie, pana seara.

Puteti sa ne contactati prin paginile pe facebook Manus si Lármafa Egyesület si pe numerele de telefoane: 0748795409 si 0740477190.

Daca stiti despre familii care se afla in situatii grele, va rugam sa ne anuntati!

Multumim!

adomany